Getuigenissen

Willeke van Klinken

Onderwerp: Eigenaar en financieel strateeg - Royal Money.

Maurice moedigt me aan om vooral mét God te ondernemen. Niet alleen voor mezelf, maar ook hoe ik dit in mijn werk met klanten vormgeef. God en je geld(zaken) lijken misschien wel twee gescheiden werelden… maar lees dan Spreuken 3 vers 9&10. Gaaf hoe Maurice zo’n tekst deelt, en hoe deze woorden ‘Vereer de HEERE met de eerstelingen van je opbrengst’ nu al maanden met me mee gaan. Heel waardevol!

Nadja Homans

Onderwerp: Executive coach - Wegwijs in Talent

Zo dankbaar voor alle wijsheid, waarheid en bemoediging die hij heeft gegeven. Dat heeft impact gehad op mijn bedrijf Wegwijs in Talent, mijn identiteit en mijn persoonlijke leven. Ik mocht me geestelijk aan hem optrekken en ga de komende dagen de oogst inventariseren en verder borgen. Jozua en Kaleb kwamen na de verkenning van het beloofde land thuis met een enorme druiventros. Ik stap met vertrouwen verder op de weg die God voor mij heeft voorbereid en kijk ernaar uit om meer vrucht te dragen en te zaaien in de levens van mensen met wie ik mag samenwerken.

Arnold van Wageningen

Onderwerp: Eigenaar AW Transport

Als ondernemer was ik op zoek hoe ik de roeping van God op mijn leven zou gaan invullen. Doordat Maurice op mijn pad kwam en een poos meeliep kwam er meer duidelijkheid voor mij in de stappen die daar voor nodig waren. Resultaat is dat ik mijn bedrijf verkocht heb en fulltime voor Gods koninkrijk ga. Spannend, maar absoluut geen spijt van.