Programma

Dit ga je ondekken

1.  Hoe je Gods stem kunt verstaan en opvolgen in jouw bedrijf
2. Wat jouw persoonlijke roeping is als ondernemer
3. In geloof en gehoorzaamheid ondernemen. Het volgen van Jezus kost je wat.
4. Hoe je discipelen maakt via je business
5. Hoe je blokkades en belemmeringen opruimt in je persoonlijke leven en bedrijf
6. Groei in je karakter
7. Inzet van gaven van de Geest via jouw bedrijf
8. Vernieuwde richting en visie voor je bedrijf, inclusief het opruimen van eventuele belemmeringen (dit doen we specifiek bij het optionele bedrijfstraject)
9. Hoe je op een Koninklijke manier omgaat met je financiën
10. Hoe je vanuit je identiteit als zoon/dochter van de Vader in vrijheid en autoriteit onderneemt.

Samenvattend: We nemen de tijd om jou te leren kennen en aan te sluiten bij jouw proces. Je vervult jouw unieke rol als ondernemer en gaat ondernemen vanuit de liefde en kracht die alleen de hemelse Vader jou kan geven. 

Na de kennismakingscall beslis je of je deelneemt aan Heavenly Business Growth

In het kort

Hieronder vind je de data en het programma van de live-dagen in Waddinxveen.
De tijden zijn van 9.30 tot 15.30 uur Inclusief heerlijke lunch, koffie en thee.


Daarnaast worden er gedurende het traject nog vier keer een 1-op-1 coaching gesprek van 1.5 uur met Menno of Maurice gepland, zodat er alle ruimte is voor jouw persoonlijke proces, uitdagingen en doelen. 

In het optionele bedrijfstraject zijn we beschikbaar om geestelijk in te spreken op de visie en richting van je bedrijf.

Vrijdag 1 november

Sander Wuister

Onderwerp: Profetie in Business

Sander Wuister heeft een prachtige baan bij ASML opgegeven om voltijd in de bediening van profetie te gaan. Hij houdt van ondernemers en leiders en zal je op de eerste live-ochtend meenemen in profetie in de Business. Je zal merken dat hij 100% accuraat over je zal profeteren.

”’Wie profeteert, spreekt tot mensen woorden van opbouw en vermaning en troost” (1 Korinthe 14:3).
Vrijdag 6 december

binnenkort bekend

Onderwerp: Gehoorzaamheid

De ochtendsessie starten we weer met aanbidding. Vervolgens hebben we het met elkaar over ‘gehoorzaamheid’. De spreker van vandaag heeft daar bijzondere getuigenissen in te delen. De kracht van de Geest is voelbaar als ze spreekt. Als je volledig gehoorzaam bent aan de Vader, zullen bijzondere ervaringen normaal worden. Jezus volgen kost je wat. Hoe doe je dit in en met je bedrijf?
Vrijdag 10 januari

Menno Flach

Onderwerp: Discipelschap via jouw business

Op een zeepkistje staan en het evangelie delen. Voor de één een verlangen, maar voor de meesten nu nog een grote uitdaging. ‘Want, ik ben toch geen evangelist’, wordt er vaak gezegd. Hoe kun je discipelen maken via de business? Ondertussen heb je Menno leren kennen en weet je dat hij regelmatig straatevangelisatie acties leidt, maar zal hij ook inzicht geven hoe je discipelen maakt op een duurzame wijze. Iedereen heeft het nodig om Jezus te leren kennen. Deze dag zal in het teken staan van discipelschap, evangelisatie en de gaven van de Geest.
Vrijdag 7 februari

Jan Kees Aantjes

Onderwerp: Jouw roeping als ondernemer

Kun je als ondernemer geroepen zijn om te ondernemen? En wat is dan jouw ‘gebied’ of je ‘mandaat’? Jan Kees Aantjes heeft jaren ervaring als organisatieadviseur, is oudste in zijn kerkelijke gemeente en hij ‘ademt’ het thema ‘roeping en bestemming’. Niet alleen als inspirator en inzichtgever, maar zeker ook als iemand die je hele concrete handvatten geeft hoe jij jouw roeping met de Vader kunt uitleven.
Vrijdag 7 maart

Pieter en Annelies van Walsem

Onderwerp: Financiën in Gods Koninkrijk

Geld. Een zegen of vloek? Een financieel gezond bedrijf is een zegen. Tegelijkertijd is er in het christelijk wereldje nogal wat gedoe over financiën. Hoe ga je hiermee om en wat is de kracht van overgave en geven? Vandaag komen Pieter en Annelies van Walsem, rasechte ondernemers, die niet alleen een groot hart voor evangelisatie via de business hebben, maar ook graag hun kennis en ervaring delen als het gaat om financiën in te zetten in Gods Koninkrijk. Wist je dat door je geld en bezit onder het gezag van Jezus Christus te plaatsen, dit één van de krachtigste katalysatoren is voor de bouw en uitbreiding van Gods Koninkrijk?
vrijdag 11 april

Tessa van Olst

Onderwerp: Gaan met de Geest

In deze laatste dag is Tessa van Olst te gast. ’s Ochtends hebben we het over intimiteit met de Vader, identiteit in Christus en de autoriteit die je ontvangt van God. Wie ben je en wat doe je? Je zal merken dat vandaag veel puzzelstukken op zijn plaats vallen van het afgelopen half jaar. In de middag zegenen we je uit in jouw specifieke rol als ondernemer en is er ruimte voor aanbidding en gebed. Je zult veranderd naar huis en je bedrijf gaan na Heavenly Business Growth.