Programma

Dit ga je ondekken

1.  Hoe je Gods stem kunt verstaan en opvolgen in jouw bedrijf
2. Wat jouw persoonlijke roeping is als ondernemer
3. In geloof ondernemen en bewust zijn dat Jezus volgen in je business je ook wat kost
4. Hoe je discipelen maakt via je business
5. Alles over storytelling, is jouw verhaal Zijn verhaal?
6. We zegenen je uit met de kracht en liefde van Gods Geest.
7. Je zal herstel en groei ervaren in jouw hart en je positie als ondernemer.

Samenvattend: We nemen goed de tijd om jou te leren kennen en aan te sluiten bij jouw proces. Je vervult jouw unieke rol als ondernemer en gaat ondernemen vanuit de liefde en kracht die alleen de hemelse Vader jou kan geven. 

Na de kennismakingscall beslis je of je deelneemt aan Heavenly Business Growth

In het kort

Hieronder vind je de data en het programma van de live-dagen in de Groenesteinhoeve in Langbroek.
De tijden zijn van 9.30 tot 15.00 uur met zowel de eerste als laatste keer tot 16.00 uur Inclusief heerlijke lunch, koffie en thee.


Daarnaast worden er gedurende het traject nog vier keer een 1-op-1 coaching gesprek van 1.5 uur met Menno of Maurice gepland, zodat er alle ruimte is voor jouw persoonlijke proces, uitdagingen en doelen.

Vrijdag 26 april

Sander Wuister

Onderwerp: Profetie in Business

Sander Wuister heeft een prachtige baan bij ASML opgegeven om voltijd in de bediening van profetie te gaan. Hij houdt van ondernemers en leiders en zal je op de eerste live-ochtend meenemen in profetie in de Business. Je zal merken dat hij 100% accuraat over je zal profeteren.

”’Wie profeteert, spreekt tot mensen woorden van opbouw en vermaning en troost” (1 Korinthe 14:3).
Vrijdag 24 mei

Jochebed Neuteboom

Onderwerp: Wat kost het jou?

Jochebed is founder en CEO van stichting Purple, een organisatie die kansarme vrouwen in India door middel van ondernemingen starten helpt naar een kansrijke positie. Ze neemt je mee in het verhaal van de vrouwen in India, wat het hun kost maar ook wat het haar zelf kost.
Vrijdag 21 juni

Jonathan Fokker

Onderwerp: Discipelschap via jouw business

Jouw onderneming brengt je in contact met velen die het evangelie van Jezus Christus niet of niet voldoende kennen. Wist je dat dit een uitgelezen mogelijkheid is om je medewerkers, klanten of relaties op diverse mogelijkheden iets van Jezus te laten zien of horen?

Jonathan neemt je mee in zijn persoonlijke internationale ervaring hoe je via de business discipelen kan maken.
Vrijdag 5 juli

Rianca Evers

Onderwerp: Jouw mandaat als ondernemer

Als je niet weet of blijft bij waar God je voor geroepen heeft, kan het zomaar zijn dat je op andermans grond gaat staan of anderen op jouw grond laat staan. Het gaat niet om ons, maar om onze specifieke plek in het grotere plan van God, waarvoor Hij ons alles al heeft gegeven, ons ons hele leven voorbereidt èn ons vormt in het proces.

Rianca is spreker, auteur en mentor op het gebied van transformationeel leiderschap en transformationele verandering. Ze schreef twee boeken over Samensturing.
30 augustus

binnenkort bekend

Onderwerp: Jouw verhaal is Zijn verhaal

Deze ondernemer kan je alles vertellen over storytelling, marketing, bouwen van een team en een actieve community. Hij heeft hier meerdere succesvolle bedrijven in gestart en creëert op unieke en toffe wijze impact in Gods Koninkrijk.
Vrijdag 20 september

Tessa van Olst

Onderwerp: Gaan met de Geest

In de begintijd van de kerk staat er in Handelingen 13 zo’n opmerkelijk zinnetje: ‘En terwijl zij de Heere dienden en vastten, zei de Heilige Geest’… en vervolgens ontstond de zending naar nieuwe gebieden.

Het evangelie van het Koninkrijk van God werd verspreid. Jouw Business is daar een ideale plek voor. Deze ochtend zenden we jou uit in het je door God gegeven gebied. Met kracht en liefde zal je dieper en verder gaan met jouw roeping als ondernemer.