Training

Heavenly Business Growth

''Vervul jouw unieke rol als ondernemer in Gods Koninkrijk''

De 3e ronde

Heavenly Business Growth

Jouw invloed als ondernemer in Gods Koninkrijk is groot. De Bijbel staat vol verhalen dat je je talenten niet onder de grond moet stoppen en dat je geroepen bent om te heersen en creëren..

Tegelijkertijd kun je ervaren dat je nog niet de vervulling hebt gevonden hoe jij als ondernemer kunt bijdragen aan de bouw van Gods Koninkrijk.

Heavenly Business Growth is de plek waar je als ondernemer leert leven vanuit de identiteit die Christus je geeft en nog meer gaat ondernemen vanuit Gods zegen en principes.

We starten vrijdag 1 november 2024 alweer met de derde ronde van Heavenly Business Growth. Je wordt onderdeel van een selecte groep van 12 ondernemers.

Op deze drie manieren dienen we jou als ondernemer met

Heavenly Business Growth

6 live-groeidagen met externe experts

Iedere live-groeidag beginnen we met het aanbidden van onze God. In Zijn aanwezigheid zijn is de plek waar je groeit en Zijn overweldigende liefde merkt.

Vervolgens wordt je getraind door een expert. Dit zijn ondernemers of leiders van een bediening.

Een aantal dagen hebben we extra aandacht voor ministry. De groeidagen duren van 9.30 tot 15.30 uur.

Coaching

In totaal krijg je drie 1op1 coachgesprekken met Menno of Maurice. In de 1op1’s staat jouw persoonlijke proces centraal. 

Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van geestelijke inspraak op je bedrijfsvoering. Dit zijn twee afspraken waar we je helpen om geleerde input te implementeren in je bedrijf. Ook maken we eventuele knelpunten en blokkades inzichtelijk met hulp van de heilige Geest. We zijn aanspreekbaar op wat we delen en staat voor ons de autonomie van de ondernemer en het toetsen van onze woorden hoog in het vaandel.

Je bent niet alleen

Als ondernemer sta je er vaak alleen voor. Ook al heb je mensen om je heen verzameld, jij bent degene die de beslissing neemt en de klappen opvangt.

Maurice en Menno zijn als coaches beschikbaar, ook tussentijds de 1op1 gesprekken en bijeenkomsten.

Natuurlijk kun je ook je vragen kwijt bij de groep waar je een half jaar mee optrekt.

Vraag meer informatie aan

Het half jaar traject van Heavenly Business Growth is persoonlijk, boordevol diepgang, schurend en tegelijkertijd een feest van groei. Je relatie met God de Vader zal verdiept worden en de kracht van de Geest zal merkbaar worden door jou en je bedrijf.

Plan je kennismaking en ontvang alle actuele informatie

Na ons kennismakinggesprek beslis je of Heavenly Business Growth bij jou past.

We starten 1 november 2024

Maximaal 12 plekken.

Veel gestelde vragen

Is dit Business Coaching?

We richten ons als eerste op jouw persoonlijke groei, in de 1op1’s geven we geestelijke richting op je bedrijfsvoering.

Wat is de visie achter HBG?

Wij zien en geloven dat Gods Geest veel meer via de business Zijn Koninkrijk zichtbaar wil maken. Het is essentieel om daarvoor getraind, gediscipeld en gecoacht te worden, zodat je in de vrijheid die Christus geeft je unieke rol als ondernemer in Gods Koninkrijk vervult.

Wat is de investering?

HBG wordt aangeboden door stichting Jozua en Kaleb. In de brochure  staat de actuele kosten.

Wanneer starten we:

Vrijdag 1 november 2024

Hoeveel deelnemers zijn er:

Maximaal 12.

Mag ik als startende ondernemer meedoen?

Dit programma is bedoeld voor ondernemers die persoonlijk en geestelijk willen groeien. Om elkaar als groep ondernemers te versterken ben je van harte welkom als je openstaat voor groei en in ieder geval twee jaar ondernemerservaring hebt.

Wat is de locatie voor de live-bijeenkomsten?

Waddinxveen

Na de kennismakingscall beslis je of je deelneemt aan Heavenly Business Growth