Training

Heavenly Business Growth

''Vervul jouw unieke rol als ondernemer in Gods Koninkrijk''

De 2e ronde

Heavenly Business Growth

Jouw invloed als ondernemer in Gods Koninkrijk is groot. De Bijbel staat vol verhalen dat je je talenten niet onder de grond moet stoppen en dat je geroepen bent om te heersen en creëren..

Tegelijkertijd kun je ervaren dat je vastzit of nog niet de vervulling hebt gevonden hoe jij als ondernemer kunt bijdragen aan de bouw van Gods Koninkrijk.

Heavenly Business Growth is de plek waar je als ondernemer leert leven vanuit de identiteit die Christus je geeft en nog meer gaat ondernemen vanuit Gods zegen en principes.

We starten vrijdag 26 april alweer met de tweede ronde van Heavenly Business Growth. Je wordt onderdeel van een selecte groep van 12 ondernemers.

Op deze drie manieren dienen we jou als ondernemer met

Heavenly Business Growth

6 live-groeidagen met externe experts

Iedere live-groeidag beginnen we met het aanbidden van onze God. In Zijn aanwezigheid zijn is de plek waar je groeit en Zijn overweldigende liefde merkt.

Iedere expert is of ondernemer of leidt een (internationale) bediening. Sommige dagen staan in het teken van ministry, tijdens andere dagen zoomen we meer in op zakelijke groei.

Vier 1op1 coachgesprekken + beschikbaarheid

In totaal ga je vier 1op1 gesprekken aan met Menno of Maurice waarin we stilstaan bij jouw persoonlijke proces. We verwerken de input van de live-groeidagen. Een belangrijk onderdeel is dat de verandering waar je vermoedelijk inzit, niet alleen hoeft door te gaan.

Je zal zien dat jouw persoonlijke en geestelijke groei invloed heeft op je zakelijke groei.

Je bent niet alleen

Als ondernemer sta je er vaak alleen voor. Ook al heb je mensen om je heen verzameld, jij bent degene die de beslissing neemt en de klappen opvangt.

Maurice en Menno zijn als coaches beschikbaar, ook tussentijds de 1op1 gesprekken en bijeenkomsten.

Natuurlijk kun je ook je vragen kwijt bij de groep waar je een half jaar mee optrekt.

Vraag meer informatie aan

Het half jaar traject van Heavenly Business Growth is persoonlijk, boordevol diepgang, schurend en tegelijkertijd een feest van groei. Je relatie met God de Vader zal verdiept worden en de kracht van de Geest zal merkbaar worden door jou en je bedrijf.

Plan je kennismaking en ontvang alle actuele informatie

Na ons kennismakinggesprek beslis je of Heavenly Business Growth bij jou past.

We starten 26 april.

Maximaal 12 plekken.

Veel gestelde vragen

Is dit Business Coaching?

Nee, dit is geen business coaching waar we allerlei harde omzetdoelen en dergelijke stellen. 

Wat dan wel?

Wij zien en geloven dat Gods Geest veel meer via de business Zijn Koninkrijk zichtbaar wil maken. Het is essentieel om daarvoor getraind, gediscipeld en gecoacht te worden, zodat je in de vrijheid die Christus geeft je unieke rol als ondernemer in Gods Koninkrijk vervult.

Wat is de investering?

HBG wordt aangeboden door stichting Jozua en Kaleb. Neem voor het exacte bedrag contact op met Maurice via het kennismakingsgesprek.

Wanneer starten we:

Vrijdag 26 april.

Hoeveel deelnemers zijn er:

Minimaal 10, maximaal 12.

Mag ik als startende ondernemer meedoen?

Dit programma is bedoeld voor ondernemers die persoonlijk en geestelijk willen groeien. Om elkaar als groep ondernemers te versterken ben je van harte welkom als je openstaat voor groei en in ieder geval twee jaar ondernemerservaring hebt.

Wat is de locatie voor de live-bijeenkomsten?

Groenesteinhoeve, Langbroek. 

Na de kennismakingscall beslis je of je deelneemt aan Heavenly Business Growth